Привіт, друзі! Я багато працюю за комп'ютером, тому дуже втомлюється шия, важко засинати. Порадьте мені гарний масажер для шиї та інтернет-магазин у Дніпрі, де його можна вигідно купити.
Купівля масажера у Дніпрі
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-18 18:13:14
Вітаю! Я вас розумію, сам працюю віддалено, і шия дуже болить. Нещодавно купив собі дуже хороший масажер, що полегшує мій стан. Можу підказати магазин у Дніпрі, де його купував, і є з чого вибрати.
Поделиться32023-04-18 18:16:16
А я переглянув кілька варіантів масажерів для шиї, але поки що думаю який брати. Скажіть, будь ласка, який саме масажер ви купували собі для шиї та в якому інтернет-магазині у Дніпрі?
Поделиться42023-04-18 18:17:46
Перед купівлею масажера для шиї, я почитав відгуки людей і так визначився. Придбав я собі масажер для шиї SKG 4098 white, у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/massazhery/ у якому дуже великий вибір техніки на всі випадки життя. Працюючи в режимі скорочень і розслаблень усієї м'язово-сполучної тканини, апарат дозволяє покращити загальний стан організму, нормалізує кровообіг у потилиці та шиї, зніме набряклість тканин та приведе м'язи в тонус. І він досить компактний розмір, тому його завжди можна взяти собою.
Поделиться52023-05-10 11:20:43
Чому тільки в Дніпрі? Є багато сайтів и по Україні.