Допоможіть вибрати надійну болгарку за 2000-2500 грн, багато роботи, треба щоб якісна була. Розповідайте які у вас болгарки, чим подобаються, чим не подобаються, буду вдячний за допомогу.
Потрібна болгарка в Львові!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-15 16:01:05
Спочатку визначитеся, скільки ви готові витратити на болгарку, потім вже відштовхуючись від цього, вибирайте відповідну болгарку. Я коли свою купував з консультантом консультувався, він допоміг підібрати.
Поделиться32022-08-15 16:01:31
Якщо вам потрібна болгарка для побутових потреб досить потужності на 750-1000 Вт, такий інструмент буде прекрасно справлятися зі своїм завданням, буде зручним. Виробника вибирайте за відгуками.
Поделиться42022-08-15 16:02:48
Якщо вам потрібна болгарка для побутових потреб досить потужності на 750-1000 Вт, такий інструмент буде прекрасно справлятися зі своїм завданням, буде зручним. Виробника вибирайте за відгуками.
Вам правильно підказують попередні коментатори, ви виділили невеликий бюджет на покупку, болгарки в такому ціновому сегменті мають потужність 720 Вт, максимальну швидкість обертання 11000 об/хв, але як правило, такі болгарки не дуже надійні і довго служити не будуть.
ле тут вирішувати вам. Я можу підказати, де купити болгарки у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/bolgarki/ вони в цьому магазині у великому асортименті. Можете там подивитися цікаву для вас модель.